BiH
 • Šarović: Neprihvatljivo uplitanje međunarodne zajednice

  Srna - 11.08.2014 16:24

  ISTOČNO SARAJEVO - Potpredsjednik SDS-a Mirko Šarović rekao je danas da je za ovu stranku apsolutno neprihvatljivo miješanje međunarodnog faktora u unutrašnji život Republike Srpske, kako politički tako i svaki drugi.

 • Raguž: Vrijeme je da narodi počnu služiti sebi

  N.N. - 11.08.2014 15:12

  SARAJEVO - Bosna i Hercegovina je moguća, poželjna i biće je, poručio je Martin Raguž, kandidat za hrvatskog člana Predsjedništva BiH na predstojećim izborima, koji se u BiH održavaju u oktobru ove godine, piše bh. novinska agencija Patria (NAP).

 • Sjednica Savjeta odgođena za kraj avgusta

  Srna - 11.08.2014 14:56

  SARAJEVO - Za kraj avgusta odgođena je vanredna sjednica Savjeta Regulatorne agencija za komunikacije /RAK/ na kojoj je, između ostalog bilo planirano razmatranje aktuelne situacije u vezi sa postupkom imenovanja generalnog direktora Agencije.

 • Špirić: Imam osjećaj da se opozicija ne okreće biračkom tijelu

  Srna - 11.08.2014 13:53

  BANJALUKA - Potpredsjednik Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Nikola Špirić pozvao je danas opoziciju u Republici Srpskoj da shvati da je rješenje za budućnost Srpske u saradnji, a ne na produbljivanju jaza i mržnje.

 • Komšić: Erdoan će nastaviti dosadašnju politiku

  Fena - 11.08.2014 13:11

  SARAJEVO – Redžep Tajip Erdoan neće ništa mijenjati u dosadašnjoj politici sad kad je, prema objavljenim informacijama, pobijedio na jučerašnjim izborima za predsjednika Turske, mišljenje je Željka Komšića, člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine.

 • Na granicama »pala« tri lica

  Srna - 11.08.2014 12:37

  SARAJEVO - Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su tri lica, jer su za njima raspisane potjernice, saopšteno je iz Granične policije BiH.

 • Volfgang Petrič: Berlin sprema plan za BiH

  Fena - 11.08.2014 10:50

  SARAJEVO - U Berlinu se posljednjih dana jula održala velika konferencija o situaciji u Bosni i Hercegovini.

 • Puno obećanja, malo rješenja

  Dejan Šajinović - 11.08.2014 08:02

  BANJALUKA - Iako se u BiH vjerovatno vodi najduža izborna kampanja u istoriji koja praktično traje od prošlih lokalnih izbora, politički analitičari i stručnjaci tvrde da se može vidjeti vrlo malo konkretnih prijedloga za bolji život građana.

 • Cvijanović: Pobijediće koalicija SNSD-DNS-SP

  Srna - 10.08.2014 21:28

  BANJALUKA - Kandidat koalicije SNSD-DNS-SP za srpskog člana Predsjedništva Željka Cvijanović rekla je da će na predstojećim izborima pobjedu odnijeti koalicija koja je sada na vlasti.

 • Cvijanović: Međunarodna zajednica je previše involvirana u BiH

  Srna - 10.08.2014 20:36

  BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je večeras da je međunarodna zajednica previše involvirana u BiH i da je niz godina donosila i uticala na odluke i u sferama u koje je neprihvatljivo miješanje bilo koje vrste.

 • Dodik: Izetbegovićevo prizivanje turskog uplitanja

  Srna - 10.08.2014 20:35

  BIJELJINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da pružanje podrške predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića Redžepu Tajipu Erdoanu na predsjedničkim izborima u Turskoj predstavlja još jednu potvrdu aspiracija koje idu za tim da se ponovo prizovu tursko uplitanje i vladanje, što je neprihvatljivo.

 • Kolone na graničnom prelazu Vardište

  Srna - 10.08.2014 20:02

  VIŠEGRAD - Na graničnom prelazu između BiH i Srbije u Vardištu i Kotromanu u toku dana formiraju se kolone automobila u kojima se na prelazak granice čeka i po 60 minuta, javlja reporter Srne sa lica mjesta.

 • Izetbegović: Erdoan vođa svih muslimana

  Dejan Šajinović - 10.08.2014 20:00

  BANJALUKA - Pobjeda Redžepa Tajipa Erdoana na predsjedničkim izborima u Turskoj predstavlja pobjedu svih muslimana na svijetu, rekao je u Bakir Izetbegović, predsjedavajući Predsjedništva BiH.

 • Bosić: Stranka spremna za izbore

  Srna - 10.08.2014 17:13

  ISTOČNO SARAJEVO - Glavni odbor SDS-a konstatovao je danas u Istočnom Sarajevu da su sve pripreme za opšte izbore u ovoj stranci završene i da SDS spremno ulazi u izborni proces, izjavio je predsjednik stranke Mladen Bosić.

 • Cvijanović: Žene SNSD-a dio velike porodice

  Srna - 10.08.2014 15:35

  PRIJEDOR - Međunarodni sekretar Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Željka Cvijanović izjavila je danas da su žene SNSD-a dio velike porodice, da su najbolja organizacija žena među svim političkim partijama i da su iznjedrile jako puno kadrova koji u ime stranke vrše veoma važne javne funkcije.

              9              

Oglasi za posao

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner