BiH
 • Vlajki: Za Srpsku počela sudbonosna predizborna trka

  Vlajki: Za Srpsku počela sudbonosna predizborna trka

  Srna - 13.09.2014 11:35

  BANJALUKA - Potpredsjednik Republike Srpske Emil Vlajki ocijenio je da je počela najsudbonosnija predizborna trka u istoriji Republike Srpske, jer je riječ o njenom golom preživljavanju.

 • Dodik: Uvešćemo predsjednički sistem

  Dodik: Uvešćemo predsjednički sistem

  Srna - 13.09.2014 10:06

  BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik najavio je da će reformom Ustava Srpske, koja bi trebalo da bude urađena u prvoj godini novog mandata, biti uveden predsjednički sistem.

 • U zapadnim krajevima klizišta i izlivanje rijeka

  U zapadnim krajevima klizišta i izlivanje rijeka

  Srna - 13.09.2014 08:46

  BANJALUKA - Obilne padavine uzrokovale su probleme u zapadnom dijelu Republike Srpske gdje je u pojednim mjestima došlo do klizišta i izlivanja rijeka na putne pravce.

 • Tadić: Moramo prestati biti društvo trgovaca i nakupaca

  Tadić: Moramo prestati biti društvo trgovaca i nakupaca

  Zorica Dragović, Foto A. Čavić - 12.09.2014 22:13

  BANJALUKA - Opozicioni blok RS, okupljen kao Savez za promjene, večeras je u Sportskoj dvorani "Borik" u Banjaluci održao predizborni skup.

  Foto
 • Dodik: Bosić ni sa 60 poslanika ne može biti premijer RS

  Dodik: Bosić ni sa 60 poslanika ne može biti premijer RS

  Nihada Hasić, Foto N. Uglješa - 12.09.2014 21:46

  ISTOČNO SARAJEVO - Najsnažnije oružje građana Republike Srpske je glas na izborima i ona će se odbraniti političkim sredstvima, a SNSD i njeni kandidati jedini su garant za to, poručio je večeras u Istočom Sarajevu Milorad Dodik, predsjednik RS i Saveza nezavisnih socijaldemokrata.

  Foto
 • Jovičić: Nismo htjeli da budemo dio opozicije

  Jovičić: Nismo htjeli da budemo dio opozicije

  Srna - 12.09.2014 21:45

  KOTOR VAROŠ - Stranka pravedne politike /SPP/ zalaže se za obnovu, razvoj, zapošljavanje, poštovanje prava građana, pravnu državu i borbu protiv kriminala i korupcije, rečeno je večeras na tribini ove stranke u Kotor Varošu.

 • Pavić: Položićemo račun građanima

  Pavić: Položićemo račun građanima

  Srna - 12.09.2014 21:10

  BIJELJINA - Koaliciju DNS-NS-SRS čine stranke iznikle iz naroda koje se u kampanji neće boriti za vlast, nego će položiti račun građanima za ono što je do sada urađeno i ukazati na ono što će u budućnosti uraditi za dobrobit Republike Srpske, najavio je večeras u Bijeljini lider DNS-a Marko Pavić.

 • Višegradski SNSD bogatiji za više od 220 novih članova

  Višegradski SNSD bogatiji za više od 220 novih članova

  Srna - 12.09.2014 21:05

  VIŠEGRAD - Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /OO SNSD/ Višegrad obilježio je početak izborne kampanje svečanom dodjelom više od 220 novih članskih karata.

 • Zbog kampanje odustali od sastanka s Milićem

  Zbog kampanje odustali od sastanka s Milićem

  V.Duka - 12.09.2014 20:37

  TREBINJE - Regionalno udruženje penzionera Trebinje ignorisalo je sastanak sa Mladenom Milićem, direktorom Fonda PIO RS, koji je prihvatio inicijativu Udruženja penzionera RS za održavanjem niza susreta sa najstarijom populacijom Srpske i razgovarao o njihovoj problematici i zahtjevima o povećanju penzija sa predstavnicima regija Bijeljina, Doboj, Prijedor, Banjaluka i Istočno Sarajevo.

 • Cerić zagovara šerijatski zakon u BiH

  Cerić zagovara šerijatski zakon u BiH

  Mirna Momčičević - 12.09.2014 20:04

  VAŠINGTON - Ne treba biti tako siguran da šerijatski zakon ne postoji u BiH, izjavio je Mustafa Cerić, bošnjački kandidat za člana Predsjedništva BiH, na Džordžtaun univerzitetu u Vašingtonu.

 • Kojić: Ubijeđen sam u pobjedu

  Kojić: Ubijeđen sam u pobjedu

  N.N. - 12.09.2014 19:40

  BRČKO - Opštinski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ Brčko obilježio je danas početak predizborne kampanje lijepljenjem prvog plakata u tom gradu.

 • Ozvaničena izborna trka

  Ozvaničena izborna trka

  Tim NN - 12.09.2014 19:35

  SARAJEVO, BANJALUKA - Predstavljajući programe, stranačke slogane i poručujući biračima da su upravo one najbolje, političke stranke u BiH danas su zvanično počele izbornu kampanju i borbu za glasove.

  Foto
 • Medalja zasluga za 205 poginulih boraca

  Medalja zasluga za 205 poginulih boraca

  Agencije - 12.09.2014 18:53

  BANJALUKA - Medalju zasluga za narod za 205 poginulih boraca Vojske RS za zasluge stečene u borbi protiv neprijatelja i oslobođenje RS Milorad Dodik, predsjednik RS, uručio je u petak Nedeljku Mitroviću, predsjedniku Republičke organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila.

 • Đokić zadovoljan radom gradskog odbora u Doboju

  Đokić zadovoljan radom gradskog odbora u Doboju

  Srna - 12.09.2014 18:16

  DOBOJ - Predsjednik Socijalističke partije /SP/ Petar Đokić rekao je danas da je zadovoljan radom gradskog odbora ove stranke u Doboju, "čiji značaj su prepoznali i pojedini lokalni predstavnici NDP-a i SDS-a koji su prešli u njene redove".

 • NDP želi suštinske promjene

  NDP želi suštinske promjene

  Fena - 12.09.2014 17:41

  TREBINJE - Kandidat Narodnog demokratskog pokreta (NDP) za poslanika u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Slobodan Šaraba je rekao da ova stranka želi suštinske promjene, kroz mijenjanje zakona i praksi, a ne samo promjenu ljudi koji su na vlasti.

              9              

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.