Društvo

Apel poslanicima Narodne skupštine RS da pomognu Sofiji

Apel poslanicima Narodne skupštine RS da pomognu Sofiji
Apel poslanicima Narodne skupštine RS da pomognu Sofiji

BANJALUKA - Simonu Mićević, majku male Sofije koja se zajedno sa kćerkicom u Beogradu lavovski bori za maleni život, veoma je potreslo naglo pogoršanje stanja djeteta zbog čega je očajna i nije u stanju toliko često komunicirati sa humanitarnom organizacijom "Budimo ljudi", potvrdili su iz ove organizacije.

"Uvijek smo bili u kontaktu, majka nas redovno obavještava o Sofijinom stanju, ali ju je dotuklo naglo pogoršanje stanja djeteta. Ako su ljudi koji i ne poznaju malenu Sofiju tako emotivno reagovali, možete onda zamisliti kako je roditeljima i kroz koju golgotu prolaze, a posebno majci koja je stalno uz nju i kakav pakao ona proživljava", kazali su iz udruženja.

Zato je, kažu, veoma važna svaka marka za nastavak borbe da Sofija ode na liječenje.

"Apelovali smo na sve institucije da hitno reaguju a budući da je sutra sjednica Narodne Skupštine RS apelujemo i na poslanike da se odreknu dijela svojih naknada u korist malene Sofije, kojoj je svaka marka dobrodošla", kažu iz udruženja.

Otac Vanja Mićević rekao je da je za vikend bio kod njih u posjeti i da je Sofijino stanje jako loše.

"Vjerujete mi da ni sam više ne znam šta da radimo, šta čekamo i koliko ćemo čekati. Očajni smo i znamo samo da se njeno stanje pogoršalo posljednjih dana i da je hitno potrebno reagovati", rekao je Mićević.

Iz Narodne skupštine RS su saopštili da je generalni sekretar NSRS 23.3 poslao dopis za uplatu svim poslanicima i svim zaposlenim u Službi Narodne skupštine

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije