Društvo

Čestitka povodom 71 godine rada i postojanja Glasa Srpske

BANJALUKA - Socijalistička partija čestitala je danas dnevnom listu "Glas Srpske" sedamdeset jednu godinu rada i postojanja sa željom da nastavi putem istine i profesionalnog novinarstva, koji je trasirala plejada velikih "Glasovih" novinara od osnivanja do danas.

Iz Socijalističke partije podsjećaju da je ovaj dnevni list osnovan davne 1943. godine i da više od sedam decenija slikom i riječju pravovremeno izvještava javnost o najznačajnijim društvenim događajima u gradu, zemlji, regionu i svijetu.

"Kao najstariji dnevni list u Republici Srpskoj i BiH, `Glas Srpske` je decenijama sticao ugled i povjerenje građana zahvaljujući posvećenosti, istrajnosti i profesionalnom odnosu zaposlenih prema novinarstvu", navedeno je u čestitki Socijalističke partije.

Socijalistička partija ističe da su mediji ogledalo društva i slika javnosti, ali i pokretač društvenih promjena. "U tome je šansa medija da zajedno s drugim akterima demokratskog društva oblikuju bolju budućnost za sve", navedeno je u čestitki.

U čestitki je istaknuto da "Glas Srpske", poštujuću standarde profesionalnog novinarstva, objavljuje objektivne i nepristrasne informacije iz svih oblasti društvenog života.

"Uredništvu i svim zaposlenim radnicima dnevnog lista `Glas Srpske` čestitamo rođendan i želimo da još dugo postojite i da uvećate broj čitalaca kojima će dan počinjati sa `Glasom Srpske`", poručili su iz Socijalističke partije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije