Društvo

Čubrilović uputio čestitke povodom Krsne slave MUP RS

Čubrilović uputio čestitke povodom Krsne slave MUP RS
Foto: N.N. | Čubrilović uputio čestitke povodom Krsne slave MUP RS

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović čestitao je danas ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Republike Srpske Darku Ćulumu i svim pripadnicima policije Krsnu slavu MUP, Svetog Arhangela Mihaila – Aranđelovdan.

"U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje ime, vama, vašim saradnicima i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, upućujem srdačne čestitke povodom Krsne slave, Svetog Arhangela Mihaila – Aranđelovdan", naveo je predsjednik Čubrilović u čestitki.

Ministarstvo unutrašnjih poslova, istakao je predsjednik Čubrilović, garant je bezbjednosti Republike Srpske i njenih građana, čiji pripadnici svojim profesionalnim radom i angažmanom daju značajan doprinos stabilnosti i razvoju Republike i svih njenih organa i institucija.

"Ponosni smo što je Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske jedna od najprofesionalnijih bezbjednosnih institucija u regionu. Policija Republike Srpske garant je stabilnosti, mira i poštovanja vladavine zakona i bezbjednosti svih naših građana", naveo je predsjednik Čubrilović.  

Predsjednik Narodne skupštine je naveo da je proslava Krsne slave prilika da odamo priznanje i da se sjetimo svih pripadnika policije Republike Srpske koji su živote dali u proteklom Odbrambeno-otadžbinskom ratu za stvaranje Republike Srpske i odbranu slobode srpskog naroda.

"Jake i profesionalne policijske snage temelj su jake, sigurne i stabilne Republike Srpske!", istakao je predsjednik Čubrilović.      

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije