Društvo

Danas umjereno oblačno i pretežno sunčano

Danas umjereno oblačno i pretežno sunčano
Danas umjereno oblačno i pretežno sunčano

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas se očekuje malo toplije vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost i pretežno sunčano.U predjelima gdje se magla zadrži tokom dana biće hladnije vrijeme.

Najviša dnevna temperatura od pet do 11, na jugu do 14 stepeni Celzijusovih. U višim predjelima i u krajevima gdje se zadrži magla temperatura vazduha neće prelaziti jedan stepen.


Duvaće slab, pretežno zapadni vjetar, a u Hercegovini slaba bura.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda, jutros je u Hercegovini i zapadnim područjima vedro, a po kotlinama u centralnim, istočnim i sjevernim krajevima ima magle ili niske oblačnosti.

Kalinovik je jutros sa minus devet stepeni bio najhladniji. U 7.00 časova u Nevesinju, Šipovu i Livnu minus osam, na Han Pijesku, u Bileći, Gacku i Bugojnu minus sedam, u Tuzli minus šest.

Minus pet jutros je izmjereno na Sokocu, u Sarajevu, Srebrenici, Jajcu i Krupi na Uni, minus četiri u Istočnom Drvaru, Ribniku, Sanskom Mostu, Bihaću i Gradačcu, minus tri u Banjaluci, Doboju i Zvorniku, minus dva u Bijeljini, Foči, Rudom, Novom Gradu, Mrkonjić Gradu i na Ivan-sedlu, a nula stepeni bilo je na Čemernu, u Višegradu i Goraždu.

Na Bjelašnici, u Trebinju i Mostaru jedan stepen, a u Neumu pet stepeni Celzijusovih.

Visina snijega u Istočnom Drvaru jutros u 7.00 časova iznosila je 11 centimetara, na Han Pijesku deset centimetara, a u Mrkonjić Gradu dva centimetra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije