Društvo

Ekipa "Antico" šampion u ispijanju piva

Ekipa "Antico" šampion u ispijanju piva
Ekipa "Antico" šampion u ispijanju piva

BANJALUKA - Twitter ekipa "Antico" pobjednik je ovogodišnjeg takmičenja u brzom ispijanju piva "Nektar šampioni" za medije i tviteraše, održanog u utorak uveče u banjalučkoj pivnici "Zlatna krigla", koja je ugostila novinare iz 12 redakcija i oko 30 najraspoloženijih tviteraša.

Na samom početku, tandem iz ekipe "Antiko" eliminisao je prošlogodišnje šampione, ekipu "Nezavisnih novina", zatim ekipu novina "Press RS", prošlogodišnje finaliste, a u velikom finalu novinare iz "Glasa Srpske", nekadašnje šampione, koji su tako najavili povratak na veliku scenu, kada je ovo, za novinare izuzetno važno takmičenje u pitanju.

"Glas Srpske" na kraju je završio kao drugi, a ekipa novina "Press RS" morala se zadovoljiti trećim mjestom, dok su pobjednici nagrađeni s količinom piva u iznosu njihove tjelesne težine.

Glavno opravdanje sa kojim su se novinari tješili gledajući kako im tviteraši pred nosevima odnose ogromne količine piva je bilo da nisu poznavali protivnika, a neki su u svojoj nemoći krenuli i u raspravu o tome da li je i koliko Twitter medij.

U sjajnoj atmosferi, koju je obilježilo glasno navijanje, još jednom se ispostavilo kako je sedmoj sili pored računara, olovke i diktafona, flaša nektar piva jedan od najdražih rekvizita uz koji se bore protiv svakodnevnog stresa i brojnih obaveza.

"Takmičenje u brzom ispijanju piva za medije u okviru 'Nektar šampiona' uvijek je sjajna prilika da odličnom zabavom zaokružimo godinu i u dobroj energiji počnemo pripreme za sljedeću. Druženje sa drugarima iz redakcija je uvijek posebno zadovoljstvo, jer se profesionalno i privatno radi o sjajnim ljudima koji dijele prave vrijednosti 'Nektar šampiona' i dobre zabave. Ove godine smo u taj naš krug pozvali i tviteraše, jer u njima prepoznajemo iste šampionske vrijednosti", rekao je Dejan Čato, direktor marketinga "Banjalučke pivare".

Inače, kako poručuju iz "Banjalučke pivare", prave šampionske vrijednosti biće najglasnije i najvidljivije 21. decembra, kad će u Banjaluci, u "Beer baru", biti održan finalni turnir petog takmičenja u brzom ispijanju piva "Nektar šampioni".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije