Društvo

Gojkovićeva uputila telegram saučešća Čubriloviću

Predsjednik Skupštine Srbije Maja Gojković uputila je telegram saučešća predsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljku Čubriloviću u kojem je najoštrije osudila napad na Policijsku stanicu u Zvorniku.

"Sa tugom i nevjericom smo primili vest o užasnom aktu u Zvorniku, koji najoštrije osuđujemo. U ime Narodne skupštine Republike Srbije i u svoje lično ime, upućujem izraze najdubljeg saučešća zbog žrtava ovog tragičnog napada", poručila je Gojkovićeva u telegramu saučešća.

Ona je istakla da je Srbija čvrsto privržena pravu na život, miru i stabilnosti i poručila da izražava punu solidarnost u odbrani tih vrijednosti od ekstremizma, uz uvjerenost da će snaga tolerancije nadvladati bezumlje nasilja.

"Molim Vas da u ovom teškom trenutku primite izraze prijateljske podrške i prenesete duboko saučešće porodici nastradalog policijskog službenika, uz nadu da će se dvojica ranjenih policajaca što pre oporaviti", navela je Gojkovićeva.

Policajac Dragan Đurić ubijen je sinoć u terorističkom napadu na policijsku stanicu u Zvorniku, koji je izvršio Nerdin Ibrić /24/ iz sela Sapna kod Zvornika. Tom prilikom ranjeni su policajci Željko Gajić i Stevo Milovanović.

Ibrić, koji je tokom napada uzvikivao "Alahu ekber", likvidiran je prilikom razmjene vatre sa policijom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije