Društvo

Humanitarno proljeće u Kneževu za Sofiju i Milana

Humanitarno proljeće u Kneževu za Sofiju i Milana
Humanitarno proljeće u Kneževu za Sofiju i Milana

KNEŽEVO - "No Hate Lokalni tim Kneževo" drugu godinu zaredom sprovodi humanitarnu akciju pod nazivom "Humanitarno proljeće", tokom koje će biti u Kneževu / Skender Vakufu biti prikupljana sredstva za liječenje trogodišnje Sofije Mićević iz Banjaluke i trinaestogodišnjem Milanu Simetiću iz Šekovića.

Akcija "Humanitarno proljeće" će biti organizovana od 3. aprila do 12. maja, a sva prikupljena sredstva biće podijeljena na dva jednaka dijela i uplaćena na račune Sofije i Milana.

Više informacija o akciji "No Hate Lokalnog tima Kneževo" možete dobiti na broj telefona: 065/044-346 ili putem mejla: [email protected].

Trinaestogodišnji Milan Simetić iz sela Kalabače kod Papraće u opštini Šekovići od rođenja ima problema sa bubrezima koji su nedavno potpuno otkazali, a ugrožen je i rad jetre, pa mu je neophodna transplatacija ovih organa.

Za operaciju u Italiji neophodno je prikupiti 300.000 evra.

Trogodišnja Sofija Mićević iz Banjaluke boluje od akutne limfoblastne leukemije, a za prvi dio njenog liječenja u Americi bilo je potrebno skupiti 270.000 dolara.

Taj novac je prikupljen, ali za drugi di liječenja potrebna su novčana sredstva od 540.000 dolara.

"Tokom projekta 'Humanitarno proljeće', 'No hate lokalni tim Kneževo' će se potruditi da svojim akcijama prikupi što više novca za liječenje Sofije i Milana. Sav prikupljeni novac tokom Humanitarnog proljeća biće podijeljen 50%-50% i tako uplaćen na račune Sofije i Milana. Kneževo, test humanosti je ponovo pred tobom! Budimo ljudi! Budimo humani!", navode u "No Hate Lokalnom timu Kneževo".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije