Društvo

Istočno Sarajevo bogatije za 62 policijska vozila

Istočno Sarajevo bogatije za  62 policijska vozila
Istočno Sarajevo bogatije za 62 policijska vozila

ISTOČNO SARAJEVO - Pripadnici Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo danas su ispred Stanice javne bezbjednosti Istočno Novo Sarajevo predstavili drugi kontingent preuzetih novih obilježenih službenih vozila čija je nabavka realizovana u okviru programa osavremenjivanja voznog parka MUP-a Republike Srpske.

Portparol CJB Istočno Sarajevo Danka Tešić izjavila je novinarima da je Centar sa 13 policijskih stanica u svom sastavu bogatiji za 60 novih službenih vozila i dva motocikla, što će zasigurno pomoći policijskim službenicima da svoje zadatke obavljaju uspješno i profesionalno.

"Pripadnici policije dobili su i nove uniforme koje se umnogome razlikuju od sadašnjih. Uniforme su veoma funkcionalna i izrađene od najkvalitetnijih materijala i sigurno da će pomoći policiji u obavljanju njihovih poslova i zadataka", istakla je Tešićeva.

Ona je naglasila da CJB Istočno Sarajevo već nekoliko godina bilježi visok procenat rasvijetljenosti krivičnih djela koji u prvih šest mjeseci iznosi 77,6 odsto.

Tešićeva je istakla da su u Centru sigurni da će sa novim vozilima i u novim uniformama u tom smislu unaprijediti svoj rad i da će u narednom periodu imati veoma dobre rezultate i  visok stepen rasvijetljenosti krivičnih djela i da će biti uspješniji na opšte zadovoljstvo građana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije