Društvo

Ivanić posjetio "Nezavisne" i "Glas"

Ivanić posjetio "Nezavisne" i "Glas"
Ivanić posjetio "Nezavisne" i "Glas"

BANJALUKA - Mladen Ivanić, srpski član Predsjedništva BiH, posjetio je danas redakcije "Nezavisnih novina" i "Glasa Srpske" i tom prilikom razgovarao s urednicima i novinarima tog lista.

Ivanić je prvo sa Željkom Kopanjom, direktorom "Nezavisnih novina", razgovarao o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH. Obojica su se saglasili da je potrebno smiriti uzavrelu atmosferu u zemlji i napore usmjeriti na reforme i evropski put BiH, što bi bilo u interesu svih građana.

Ivanić je rekao da je spreman sa svoje strane učiniti sve da se ponovo uspostavi povjerenje i dijalog, ali da je za to potrebna dobra volja i drugih.

Potom je obišao redakcije "Nezavisnih" i "Glasa" u pratnji Sandre Gojković-Arbutina, glavnog i odgovornog urednika, Gordane Milinković, zamjenika glavnog i odgovornog urednika "Nezavisnih", i Borjane Radmanović-Petrović, glavnog i odgovornog urednika "Glasa Srpske".

Prilikom posjete portalu "Nezavisnih", koji je jedan od najposjećenijih u BiH, razgovarao je s Milanom Šekarom, glavnim urednikom, i ostalim urednicima i novinarima portala. Nakon toga, Ivanić je sa Draganom Malićem, direktorom programa NES radija, razgovarao o načinu funkcionisanja te jedne od najpopularnijih radio-stanica u zemlji.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije