Društvo

Kiša i pljuskovi uz temperaturu do 27 stepeni

Kiša i pljuskovi uz temperaturu do 27 stepeni
Kiša i pljuskovi uz temperaturu do 27 stepeni

BANJALUKA - Danas u Bosni i Hercegovini prije podne umjereno oblačno. U drugoj polovini dana pretežno oblačno vrijeme, očekuje se kiša i pljuskovi.

Više padavina poslije podne na jugu i istoku Hercegovine i istoku i sjeveroistoku Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 27°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana se očekuju pljuskovi u Bosni. Moguća je i grmljavina. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13°C, na jugu zemlje do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 27°C.

U petak u Bosni i Hercegovini nestabilno sa pljuskovima od sredine dana prema večernjim satima. Jači pljuskovi i grmljavina u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 8 i 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 26°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije