Društvo

Lovački savez Republike Srpske na Danima lova i ribolova u Zagrebu

Lovački savez Republike Srpske na Danima lova i ribolova u Zagrebu
Foto: N.N. | Lovački savez Republike Srpske na Danima lova i ribolova u Zagrebu

Zagreb - Lovački savez Republike Srpske sa svojim izložbenim prostorom predstavio se ovog vikenda na Danima lova i ribolova koji se do nedjelje 21. oktobra održava na Zagrebačkm velesajmu.

Delegaciju predvodi sekretar LSRS Živojin Lazić, a štand je posjedio i predsjednik Savo Minić.

- Delegacija LSRS veoma srdačno dočekana na sajmu u Zagrebu. Sa predsstavnicma EU, županija i općina se vode uspješni razgovori o saradnji sa našim savezima, a veliko je interesovanje za dolazak u komercijalni lov u lovišta u Republiku Srpsku, rekao je Lazić za portal lovcirs.com.

Lazić je istakao da će delegacija sajma iz Zagreba biti gosta Sajma lova i ribolova u Banjaluci gdje će se dogovarati predstojeće akcije.

Vinko Pavlić, podpredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza pozdravio je na otvaranju Dana lova i ribolova sve prisutne u ime 62.000 lovaca koliko ih ima u Hrvatskoj i pozvao sve na svakodnevne degustacije mesa divljači na Danima lova i ribolova. Izrazio je želju da sajam Dani lova i ribolova postane sve veći i naglasio da Zagrebački velesajam u tome ima podršku Hrvatskog lovačkog saveza.

Sajmove je svečano otvorio Tomislav Tolušić, potpredsjednik Vlade Republike Hrvatske i ministar poljoprivrede.

Sajmovi hrane i zdravog življenja i Dani lova i ribolova otvoreni su do nedjelje, 21. oktrobra, a ulaz na sajmove je besplatan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije