Društvo

Nedi Jović iz Drvara potrebna pomoć za lijek

Nedi Jović iz Drvara potrebna pomoć za lijek
Foto: N.N. | Nedi Jović iz Drvara potrebna pomoć za lijek

DRVAR - Četrdesetpetogodišnjoj Nedi Jović iz Drvara, koja boluje od multipla skleroze i živi od 400 KM tuđe njege i pomoći, potrebna je pomoć jer mjesečno treba da izdvoji 2.500 KM za lijek koji koristi.

Jovićeva je rekla Srni da boluje od multipla skleroze od 2015. godine, te da je bolest za tri godine toliko uznapredovala da je sada u invalidskim kolicima.

"Ne mogu sama više ni da jedem jer mi ruke drhte. Iz dana u dan sam sve lošije. Pomagali su mi dobri ljudi, ali evo sad sam u kolicima i više ne mogu sama da brinem o sebi", dodala je Jovićeva.

Ona i suprug koji je nezaposlen žive od 400 KM tuđe njege i pomoći.

"Lijek za moju bolest može da se kupi u Hrvatskoj i košta 2.500 KM mjesečno, a treba da ga koristim tri godine. U lošoj smo finansijskoj situaciji i ne znam kako da pomognem sebi", kaže Neda.

Ona je zamolila sve ljude dobre volje da joj pomognu da ustane iz invalidskih kolica, ističući da je svaka pomoć dobrodošla.

Novčana pomoć za Nedu Jović može se uplatiti kod Inteza San Paolo banke na žiro račun 1540010000001910, poziv na broj 848314-29-484908.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije