Društvo

Nezavisnim treće mjesto na Neretva media regati

Nezavisnim treće mjesto na Neretva media regati
Nezavisnim treće mjesto na Neretva media regati

KONJIC - Druga "Neretva media regata", u kojoj su učestvovali novinari iz Bosne i Hercegovine, održana je danas u Konjicu, a čamac u kojem je bila ekipa "Nezavisnih novina" završio je na trećem mjestu.

Zajednička poruka svih prisutnih je da je potrebno više ovakvih akcija kako bi se očuvali prirodni kapaciteti Bosne i Hercegovine, koja zasigurno ima šta da ponudi.

Organizator ovog druženja je Udruženje građana Zelena rijeka iz Konjica, uz podršku Federalnig ministarstva okoliša i turizma, te Ministarstva saobraćaja i komunikacija BiH. Krajnji cilj održavanja ove regate je očuvanje prirodnih ljepota i životne sredine konjičke regije.

Domaćini su i ove godine bili na visini zadatka te u najboljem svjetlu svim priisutnima pokazali ljepote Konjica. Uz druženje i tradicionalnu hranu, novinari su danas u jutarnjim časovima imali priliku da obiđu i Titov bunker u Konjicu, a kasnije je uslijedila regata.

Rafting na jednoj od najljepših rijeka Bosne i Hercegovine je nezaboravno iskustvo koje svako treba da proba. Uz profesionalno obučene skipere, rafting Neretvom možete da iskusite iz najljepšeg mogućeg ugla.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije