Društvo

Oblačno i bez minusa, na jugu sunce

Oblačno i bez minusa, na jugu sunce
Oblačno i bez minusa, na jugu sunce

BANJALUKA - Danas se u većem dijelu Bosne očekuje pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini malu do umjereno oblačno i sunčano. U centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne povremeno sa slabim snijegom, uglavnom u prvom dijelu dana.

Vjetar u Bosni slab do umjeren, prije podne, zapadni i sjeverozapadni, a poslije podne jugozapadni. U Hercegovini umjerena bura. Najviša dnevna temperatura od 1 do 6, u Hercegovini i sjeverozapadnoj Bosni od 7 do 11.

Ponedjeljak - malo do umjereno oblačno i sunčano. U jutarnjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne je moguća magla. Tokom dana, postupo naoblačenje, a u večernim satima, u višim područjima centralne i istočne Bosne sa susnježicom i slabim snijegom. Jutarnja temperatura od -6 do 0, na jugu od -2 do 2, a najviša dnevna od 2 do 7, u Hercegovini i sjeverozapadnoj Bosni od 7 do 11.

Utorak  u Hercegovini, jugozapadnim i sjeverozapadnim područjima Bosne sunčano. U ostatku Bosne pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom u jutarnjim satima i dio prijepodneva, a u višim područjima sa susnježicom i snijegom. Jutarnja temperatura od -2 do 2, na jugu od 2 do 5, a najviša dnevna od 4 do 10, u Hercegovini i sjeverozapadnoj Bosni od 10 do 14.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije