Društvo

Oblačno i hladnije, temperatura do 13 stepeni

Oblačno i hladnije, temperatura do 13 stepeni
Oblačno i hladnije, temperatura do 13 stepeni

BANJALUKA - Sutra se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima, ponegdje u istočnim područjima može pasti i malo kiše ili slab snijeg.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Poslije podne novo naoblačenje sa zapada koje će u noći na petak uvjetovat kišu. Vjetar slab do umjeren južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -3 i 3, na jugu zemlje od 3 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka između 5 do 11, na jugu do 13 stepena.

Petak: U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa kišom, na planinama sa susnježicom i snijegom. Intenzivnije padavine očekuju se u Hercegovini. Jutarnja temperatura zraka većinom između -1 i 5, na jugu do 7, a najviša dnevna temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 14.

Subota: U Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom prije podne, na planinama će padati i snijeg. Krajem dana novo naoblačenje sa padavinama. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 10, na jugu do 13.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije