Društvo

Oblačno sa kišom, osim na sjeveru BiH, temperatura do 19

Oblačno sa kišom, osim na sjeveru BiH, temperatura do 19
Oblačno sa kišom, osim na sjeveru BiH, temperatura do 19

BANJALUKA - Sutra u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima kiša se očekuje u većem dijelu zemlje, osim u sjevernim područjima Bosne.

Padavine u Bosni slabe, u Hercegovini jače. Tokom dana slabije padavine u obliku kratkotrajnih lokalnih pljuskova. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 12 i 19°C.

U srijedu u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana prema poslijepodnevnim satima kratkotrajni lokalni pljuskovi u centralnim i sjevernim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 9°C, na jugu do 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini sunčano uz malo do umjereno naoblačenje. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 23°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije