Društvo

Oblačno sa slabim snijegom, temperatura oko 4

Oblačno sa slabim snijegom, temperatura oko 4
Oblačno sa slabim snijegom, temperatura oko 4

BANJALUKA - Danas će u našoj zemlji preovladavati oblačno vrijeme. Prije podne ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne sa slabim snijegom.

Poslije podne i u večernjim satima snijeg se očekuju u većem dijeli Bosne. U Hercegovini i u Posavini bez padavina. Padavine uglavnom slabog intenziteta. Vjetar, prije podne, slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Poslije podne i u večernjim satima umjeren do jak, u Hercegovini, zapadnoj i jugozapadnoj Bosni sa olujnim udarima. Dnevne temperature od -2 do 4, na jugu od 5 do 10 °C.

U nedjelju pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u centralnim, istočnim i zapadnim područjima Bosni povremeno sa slabim snijegom. Vjetar, umjeren do jak, sjeverni. U Hercegovini i jugozapadnoj Bosni sa olujnim udarima. Jutarnje temperature od -7 do -1, na jugu od -2 do 3, a dnevne od -5 do 1, na jugu od 0 do 5 °C.

U ponedjeljak u Bosni pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini jutro pretežno oblačno, a u ostatku dana razvedravanje. U jutarnjim satima i dio priijepodneva snijeg se očekuje u većem dijelu Bosne. U Krajini, uglavnom, bez padavina. Jutarnje temperature od -9 do -3, na jugu od -4 do 1, a dnevne od -7 do -1, na jugu od 0 do 4 °C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije