Društvo

Oblačno, uz slabu kišu

Oblačno, uz slabu kišu
Oblačno, uz slabu kišu

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ sutra se očekuje pretežno suvo vrijeme, uz čestu pojavu magle na sjeveru i istoku, a krajem dana na jugu i zapadu padaće slaba kiša.

Jutro će biti hladno uz slab do umjeren mraz i čestu maglu, a tokom dana, na jugu i zapadu očekuje se malo toplije vrijeme uz sunčane periode.


Na sjeveru i istoku ostaće pretežno oblačno, ponegdje i maglovito vrijeme, saopšteno je iz Hidrometeorološlog zavoda Republike Srpske.

Krajem dana nova oblačnost zahvatiće jug i zapad i donijeti slabu kišu.

Duvaće jugo, u početku slab, a popodne u Hercegovini i na zapadu umjeren.

Jutarnja temperatura biće od minus pet do nula, u višim predjelima do minus osam stepeni Celzijusa, a najviša dnevna temperatura biće od dva do sedam, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih.

Danas je u Republici Srpskoj i FBiH bilo pretežno oblačno vrijeme, a na jugu sunčano uz malu oblačnost, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura izmjerena u 13.00 časova: Bjelašnica minus osam, Sokolac nula, Sarajevo i Tuzla jedan, Bijeljina, Prijedor i Zvornik tri, Višegrad četiri, Banjaluka, Doboj i Foča pet, Rudo devet, Mostar 10 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije