Društvo

Oblačno uz sumaglicu, večeras naoblačenje i snijeg

Oblačno uz sumaglicu, večeras naoblačenje i snijeg
Oblačno uz sumaglicu, večeras naoblačenje i snijeg

BANJALUKA –U većem dijelu BiH će preovladavati magla i niska oblačnost, a na planinama sunčanije. U noći na četvrtak se očekuju slabe padavine. Većinom će padati slab snijeg ili susnježica, u sjevernim područjima zemlje i slaba kiša.

U Hercegovini bez padavina. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 1°C, na jugu zemlje do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 0 i 5°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini oblačno sa padavinama. Padaće slab snijeg ili susnježica, u sjevernim područjima Bosne i slaba kiša. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –2 i 2°C, na jugu zemlje od 1 do 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 0 i 4°C, na jugu zemlje od 6 do 10°C.

U petak u Bosni i Hercegovini prije podne pretežno oblačno. Od sredine dana se očekuje smanjenje oblačnosti, prvo u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini, a poslije podne i u ostalim područjima. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 1°C, na jugu zemlje do 4°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5°C, na jugu zemlje od 7 do 10°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije