Društvo

Oblčno uz kišu i susnježicu, temperatura oko 7 stepeni

Oblčno uz kišu i susnježicu, temperatura oko 7 stepeni
Oblčno uz kišu i susnježicu, temperatura oko 7 stepeni

BANJALUKA - Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, padavine se očekuju u Bosni, slab snijeg ili susnježica, a u sjevernim područjima Bosne i slaba kiša. Tokom večeri, postupan prestanak padavina, a samo ponegdje u planinskim područjima može propadivat i malo snijega.

Nešto manje oblačnosti i uglavnom bez padavina se očekujue u Hercegovini. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između –3 i 3, na jugu zemlje od 2 do 7, a najviša dnevna temperatura zraka između 2 i 8, na jugu zemlje od 10 do 13 stepeni.

PETAK- U Bosni i Hercegovini prije podne pretežno oblačno vrijeme. Od sredine dana se očekuje smanjenje oblačnosti, prvo u Hercegovini, zapadnim područjima Bosne i u Krajini, a poslije podne i u ostalim područjima. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između –4 i 1, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 5, na jugu zemlje od 7 do 10 stepeni.

SUBOTA - U Bosne i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Vjetar slab. Jutarnja temperatura zraka većinom između –5 i 0, na jugu zemlje do 4, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 3 i 8, na jugu zemlje od 8 do 12 stepenia.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije