Društvo

Očekuju se obilne snježne padavine na Jahorini

 Očekuju se obilne snježne padavine na Jahorini
Očekuju se obilne snježne padavine na Jahorini

JAHORINA - Na Jahorini je počeo da pada snijeg, temperatura vazduha je nula stepeni Celzijusovih, a prema prognozama, visina snježnog pokrivača mogla bi narednih dana da dostigne i 30 centimetara, rekao je Srni rukovodilac marketinga i prodaje u Olimpijskom centru "Jahorina" Dragan Sokolović.

Međutim, u ovom trenutku snijeg na Jahorini i nije baš dobrodošao, jer osoblje Olimpijskog centra provodi finalne aktivnosti na planu uređenja skijališta i priprema za početak ski-sezone, rekao je Sokolović.

"Trenutno se na Jahorini odvija niz seminara, od kojih izdvajamo veliki međunarodni naučni poljoprivredni simpozijum `Agrosim 2014` koji organizuje Poljoprivredni fakultet u Istočnom Sarajevu, i koji je okupio učesnike iz više od 50 država", naglasio je Sokolović.

On je istakao da je Olipmijski centar "Jahorina" završio kampanju zamjene ski-pasova vlasnicima od prošle godine i da je trenutno u toku pretprodaja ski-pasa u predsezoni po povoljnijim cijenama.

"Umjesto 700 KM, koliko košta sezonski ski-pas, njegova cijena će do 1. decembra koštati 450 KM za odrasle, a za djecu 270 KM. Ove godine imamo i novi proizvod, a to je sezonski ski-pas za radne dane, od ponedjeljka do petka, koji će imati prihvatljivu cijenu, za odrasle je to 250, a za djecu 170 KM", precizirao je Sokolović.

On je najavio marketinšku kampanju u vezi sa predstojećom organizacijom manifestacije pod radnim nazivom "Jahorina snou festival", koja bi trebalo da bude održana od 12. do 14. decembra.

"U dane 12. i 13. decembra organizovaćemo besplatno skijanje za sve posjetioce naše olimpijske ljepotice, a smještaj u hotelu 'Bistrica', odnosno noćenje sa doručkom, iznosiće svega 30 KM. Naravno, pripremićemo i bogat muzičko-zabavni program u večernjim časovima", najavio je Sokolović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije