Društvo

Od sutra na kioscima Novi pečat

Od sutra na kioscima Novi pečat
Od sutra na kioscima Novi pečat

BANJALUKA - Na medijskoj sceni Republike Srpske i Federacije BiH od sutra će se naći nove nedjeljne novine "Novi pečat", čiji je izdavač istoimeno novinsko-izdavačko društvo iz Banjaluke.

Direktor i glavni i odgovorni urednik "Novog pečata" Radmilo Šipovac rekao je na današnjoj konferenciji za novinare u Banjaluci da će ovaj nedjeljnik obrađivati aktuelne teme iz politike, ekonomije, društva, kulture i sporta.

U posljednje vrijeme, kaže on, novine se dijele na one koje podržavaju poziciju i one koje podržavaju opoziciju, a "Novi pečat" ne spada ni u jedne ni u druge.

"Podržavaćemo sve što doprinosi napretku i boljem životu, a kritikovati sve negativne pojave, bez obzira da li dolaze od pozicije ili opozicije", rekao je Šipovac.

Zamjenik direktora "Novog pečata" Vladimir Ševarika rekao je da će ovaj list biti finansiran isključivo od prodaje novina i marketinga, uključujući i manifestacije iz raznih oblasti koje će organizovati već od ljeta.

Od 10.000 primjeraka prvog broja nedjeljnika, 7.000 je plasirano na područje Republike Srpske, a 3.000 na područje Federacije BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije