Društvo

Osjetno hladnije vrijeme sa padavinama

Osjetno hladnije vrijeme sa padavinama
Osjetno hladnije vrijeme sa padavinama

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutro će biti osjetno hladnije sa padavinama - u višim predjelima će padati snijeg, a u nižim kiša.

Susnježica i vlažan snijeg se ponegdje očekuju i u nižim predjelima na zapadu i sjeveru, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Padavine će prema večeri postepeno slabiti, a na sjeveru i zapadu će i prestati tokom noći.

Vjetar slab do umjeren, sjeverni i sjeverozapadni, na jugu i jugoistoku umjeren do pojačan južni i jugozapadni.

Najviša dnevna temperatura od tri do sedam, na jugu do 10 stepeni Celzijusovih, a u višim predjelima oko nule.

Oblačno je i hladno sa snijegom u Krajini, ponegdje i kišom, na istoku i jugu trenutno uglavnom bez padavina, dok je u Hercegovini osjetno toplije, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

Temperatura vazduha u 7.00 časova: Mrakovica, Han Pijesak, Bjelašnica minus dva, Ivan-sedlo minus jedan, Ribnik, Mrkonjić Grad, Šipovo, Krupa na Uni, Novi Grad, Bihać, Bugojno, Jajce, Sarajevo, Tuzla nula, Banjaluka, Bijeljina, Doboj, Gradačac, Sanski Most, Zenica, Zvornik jedan, Mlječanica, Višegrad, Srbac, Prijedor dva, Rudo, Goražde tri, Čemerno pet, Livno šest, Nevesinje sedam, Gacko osam, Čapljina devet, Bileća 12, Trebinje 13, Neum 17 stepeni Celzijusovih.

Visina snijega u Republici Srpskoj jutros u 7.00 časova: Mrakovica 23 centimetra, Šipovo 22, Mrkonjić Grad i Ribnik 15, Han Pijesak devet, Bijeljina i Krupa na Uni sedam, Doboj šest, Srebrenica pet, Banjaluka četiri, Zvornik i Sokolac tri i drugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije