Društvo

Počeo sastanak delegacija MUP-ova RS i Srbije

Počeo sastanak delegacija MUP-ova RS i Srbije
Počeo sastanak delegacija MUP-ova RS i Srbije

BANJALUKA - U Banjaluci je počeo sastanak delegacija ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Srbije, koje predvode ministri Radislav Jovičić i Nebojša Stefanović.

Osim ministara, bilateralne sastanke održaće i direktori policije Republike Srpske i Srbije, te komandanti Specijalne jedinice policije i Žandarmerije. 

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik razgovaraće u 10.00 časova sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem u Palati Republike. 

Sastanku će prisustvovati i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić i direktor Policije Srpske Gojko Vasić. 

U okviru zvanične posjete, delegacija MUP-a Srbije posjetiće Upravu za policijsko obrazovanje i bazu Specijalne jedinice policije u Trnu kod Banjaluke. 

Posjeta bazi Specijalne jedinice policije planirana je u 11.45 časova i snimatelji će moći da zabilježe predaju raporta ministru unutrašnjih poslova Srbije Nebojši Stefanoviću, te da uzmu kadrove sa sastanka i vježbe koju će izvesti pripadnici Specijalne jedinice policije. 

Izjave za novinare planirane su u 12.30 časova u bazi Specijalne jedinice policije. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije