Društvo

Povoljni uslovi za vožnju

Povoljni uslovi za vožnju
Foto: Ilustracija | Povoljni uslovi za vožnju

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH saobraćaj se odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, bez zastoja i posebnih ograničenja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog postavljanja LED-markera u tunelima "Laktaši" i "Klašnice" na auto-putu Gradiška-Banjaluka, izmijenjen je režim saobraćaja. Radovi su počeli 20. juna, a predviđeno je da traju 60 dana.

Izmijenjen je režim saobraćaja na raskrsnici u Milićima zbog izgradnje kružnog toka i postavljena privremena signalizacija, a radovi će trajati do 9. avgusta.

U toku je sanacija kolovoza kroz Trebinje na dijelu magistralnog puta M-6. Teretni saobraćaj iz pravca LJubinja usmjeren je na kružnom toku desno, preko Ulice trebinjskih brigada i Kamenog mosta prema Bileći, a iz pravca Bileće lijevo preko Kamenog mosta i Ulicom trebinjskih brigada.

Zbog izlaska mehanizacije angažovane na izgradnji auto-puta Banjaluka-Doboj, izmijenjen je režim saobraćaja na regionalnom putu Prnjavor-Stanari, sekcija prnjavorska petlja.

Na dionici puta Rogatica-Ustiprača, u mjestu Dub, zbog bušenja i miniranja terena dolazi do povremenih obustava saobraćaja u trajanju od pet do 15 minuta.

Za sva vozila teža od 16 tona, na magistralnom putu M-18, dionica Brod na Drini-granica BiH/Crna Gora /Šćepan Polje/, zabranjeno je saobraćanje.

Na graničnim prelazima u BiH nema dužih zadržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije