Društvo

Povremena kiša uz temperaturu i do 13 stepeni

Povremena kiša uz temperaturu i do 13 stepeni
Povremena kiša uz temperaturu i do 13 stepeni

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH /FBiH/ danas će biti oblačno i toplije vrijeme, uz dnevnu temperaturu i do 13 stepeni Celzijusovih.

Kiša će padati uglavnom na jugu i zapadu, a u ostalim predjelima će biti više suvog vremena uz kišu samo povremeno. Duvaće umjeren, na momente jak južni i jugozapadni vjetar. Jačih udara vjetra biće u Krajini i Hercegovini.

Dnevna temperatura biće od sedam do 13 stepeni Celzijusovih, na sjeveru ponegdje i malo toplije, u višim predjelima od pet stepeni Celzijusovih, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutros je u Srpskoj i FBiH umjereno i pretežno oblačno i u većini krajeva suvo, a slaba kiša mjestimično pada na jugoistoku, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha izmjerena u 8.00 časova: Sokolac, Višegrad i Rudo minus jedan stepen Celzijusov, Novi Grad, Prijedor i Foča nula, Srbac jedan, Han Pijesak i Bijeljina dva, Čemerno, Banjaluka, Ribnik, Srebrenica, i Gacko tri, Mrkonjić Grad, Doboj, Nevesinje, 

Šipovo i Zvornik pet, Kalinovik i Bileća šest, Mrakovica i Trebinje osam i Krupa na Uni 12 stepeni Celzijusovih.

Visina snijega jutros u 8.00 časova: Novi Grad 40 centimetara, Han Pijesak 32, Banjaluka i Prijedor 31, Ribnik 22, Doboj 23, Mrkonjić Grad 20, Srbac 17, Zvornik 14, Sokolac i Srebrenica 13, Bijeljina i Šipovo 10, Višegrad šest, Rudo i Čemerno četiri i Kalinovik dva centimetra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije