Društvo

Povremene obustave saobraćaja na putu Doboj - Tuzla

Povremene obustave saobraćaja na putu Doboj - Tuzla
Povremene obustave saobraćaja na putu Doboj - Tuzla

BANJALUKA - Na dionici magistralnog puta Doboj - Tuzla, u mjestu Stanić Rijeka, aktivne su povremene obustave saobraćaja zbog deminiranja terena.

Periodični prekidi saobraćaja aktivni na ovoj dionici od 9.00 do 15.00 časova, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, dionica Karanovac - Crna Rijeka, i regionalnom putu Karanovac - Mitrovići u toku su radovi u okviru projekta sistema vodosnabdijevanja, zbog čega je svakim danom, osim nedjelje, izmijenjen režim saobraćaja od 7.00 do 19.00 časova.

Na dionici magistralnog puta Prijedor - Kozarska Dubica, na lokalitetu Donji Jelovac, došlo je do ulegnuća kolovoza pa se saobraćaj odvija jednom kolovoznom trakom u dužini od desetak metara.

Zbog izlaska na teren građevinskih mašina i vozila angažovanih na izgradnji autoputa Banjaluka - Doboj, na dionicama Šešlije - Johovac i Johovac - Rudanka, do kraja godine biće izmijenjen režim saobraćaja i to tako da će radnim danima i subotom od 7.00 do 17.00 časova biti aktivne povremene polučasovne obustave saobraćaja svaki puni čas i trajaće po 15 minuta.

Na dionici magistralnog puta Caparde - Karakaj zbog rekonstrukcije kolovoza saobraćaj se odvija usporeno, uz privremeno postavljenu saobraćajnu signalizaciju.

Jednom trakom saobraćaj se odvija na regionalnim putevima Sikirići - Fakovići - Skelani, Tišča - Caparde i LJubovijski most - Drinjača, kao i na dionicama regionalnih puteva Zagon - Jasik i Ukrina - Gornja Vijaka.

Na regionalnom putu Prisika 2 - Vitovlje u toku su radovi u mjestu Zapeće, zbog čega se saobraćaj odvija privremeno izgrađenom obilaznicom u dužini od oko 80 metara.

U Federaciji BiH kraći zastoji u saobraćaju aktivni su na dionicama Podlugovi - Jošanica, Srbljani - Krupa, Tuzla - Šićki Brod, Sarajevo - Trnovo, Grahovo - Livno, Rostovo - Novi Travnik i LJubuški - Čapljina.

Na graničnim prelazima u BiH trenutno nema dužih zadržavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije