Društvo

Prerana smrt Ane Čučković nenadoknadiv gubitak za cijelo društvo

Prerana smrt Ane Čučković nenadoknadiv gubitak za cijelo društvo
Prerana smrt Ane Čučković nenadoknadiv gubitak za cijelo društvo

BANJALUKA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je telegram saučešća Zoranu Čučkoviću, ocu višestruke prvakinje Republike Srpske i BiH u plivanju Ane, istakavši da je iznenadan i prerani odlazak mladog života velika tragedija i nenadoknadiv gubitak za porodicu, prijatelje, ali i za cijelo društvo.

"Duboko me potresla i ožalostila tužna vijest o strašnoj nesreći i pogibiji Vaše kćerke Ane Čučković, reprezentativke i višestruke prvakinje Republike Srpske i BiH u plivanju. Iako tek na pragu života, Ana je svojim pobjedama i uspjesima dostojanstveno i ponosno pronosila ime svog grada, naroda i naše Republike Srpske", ističe se u telegramu saučešća.

Predsjednik Republike je naveo da je teško pronaći riječi utjehe u trenucima kada izgubimo svoje najmilije.

"Ali, moramo se hrabro s tim suočiti, a uspomene na naše najdraže zauvijek sačuvati u srcima i mislima. Iskreno saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, upućujem Vam izraze mog najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu saučešću predsjednik Republike.

Višestruka prvakinja Republike Srpske i BiH u plivanju Ana Čučković /18/ iz Trebinja poginula je juče u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Gornje Čičevo, na magistralnom putu Trebinje - Herceg Novi.

Komemoracija će biti održana sutra u Trebinju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije