Društvo

Preteženo oblačno i toplo vrijeme, temperetura oko 17

Preteženo oblačno i toplo vrijeme, temperetura oko 17
Preteženo oblačno i toplo vrijeme, temperetura oko 17

BANJALUKA - Danas se u našoj zemlji očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana, uz nešto više oblačnosti, sa slabom kišom u Hercegovini i jugozapadnoj Bosni.

Nešto manje oblačnosti i više sunčanih perioda očekuje se u istočnim i sjeveroistočnim djelovima. Vjetar umjeren do pojačan južnog smjera, a u Krajini na momente i olujan. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu od 5 do 10, a najviša dnevna od 8 do 15, na jugu i sjeveru zemlje do 17.

(Utorak)., pretežno oblačno vrijeme sa kišom u južnim i jugozapadnim područjima. U večernjim satima kiša se očekuje u cijeloj zemlji. Vjetar umjeren do pojačan južnog smjera, a u Hercegovini i u Krajini na momente i olujan. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 6 do 11, a najviša dnevna od 9 do 15 stupnjeva. Na jugu i sjeveru do 18 stupnjeva

PROGNOZA VREMENA ZA 10.02.2016 (Srijeda)., pretežno oblačno vrijeme sa kišom. Kiša se najprije očekuje u južnim i jugozapadnim djelovima, a tokom dana kiša će se proširit i na ostale djelove. U većernjim satima, usljed pada temperatura, kiša će u višim područjima postupno prelazit u susnježicu i snijeg. Vjetar umjeren do pojačan južnog smjera, a poslije podne i krajem dana u skretanju na sjever. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu od 6 do 11, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 15 stupnjeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije