Društvo

Radno vrijeme za Vaskršnje praznike

Radno vrijeme za Vaskršnje praznike
Radno vrijeme za Vaskršnje praznike

BANJALUKA - Veliki petak, Vaskrs i ponedjeljak neradni su dani, osim za konobare, trgovce, medicinare i dežurne službe. Oni će raditi po prazničnom režimu.

Na Veliki petak i u ponedjeljak neće raditi Gradska uprava i druge društvene ustanove, dok će većina trgovačkih radnji, ugostiteljskih objekata, ambulanti porodične medicine i apoteka biti na raspolaganju stanovništvu.

Dom zdravlja

Dežurni timovi porodične medicine u Domu zdravlja dežuraće u dvije smjene od sedam do 20.30 u ambulanti u Platonovoj ulici i na Poliklinici.

"Dežuraće i zaposleni u stomatološkoj ambulanti i laboratoriji u okviru Hitne pomoći 24 časa, kao i u pedijatrijskoj ambulanti u Poliklinici", rekli su u Domu zdravlja.

Prevoznici

Dejan Mijić, direktor "Autoprevoza", rekao je da će za vrijeme praznika autobusi u gradskom i prigradskom saobraćaju prevoziti putnike kao i svake nedjelje, kada su polasci autobusa na 30 minuta ili sat.

"Prevozićemo putnike po prazničnom radnom vremenu, koje je isto kao i nedjeljom", kazao je Mijić.

"Tržnica"

Gradska "Tržnica" će za vrijeme praznika raditi po prazničnom režimu.

"Na Veliki petak radićemo od osam do 17 časova. Za Vaskrs nećemo raditi, a u ponedeljak ćemo raditi do 15 časova", rekli su u Upravi "Tržnice".

Apoteke

Apoteka "1. maj" će jedina dežurati 24 časa za vrijeme praznika.

"Još nam nije stigla zvanična potvrda da li će još neke apoteke raditi po skraćenom radnom vremenu za vrijeme praznika", kazali su u ovoj apoteci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije