Društvo

Radojičić: Duh tolerancije i uzajamnog poštovanja za perspektivniju budućnost

Radojičić: Duh tolerancije i uzajamnog poštovanja za perspektivniju budućnost
Radojičić: Duh tolerancije i uzajamnog poštovanja za perspektivniju budućnost

BANJALUKA - Povodom predstojećeg praznika Ramazanskog bajrama, predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić uputio je čestitku reisu-l-ulemi Huseinu Kavazoviću, muftiji banjalučkom Osmanu Kozliću, imamima i svim građanima islamske vjere u Republici Srpskoj i Bosni i Hercegovini.

Radojičić je izrazio nadu da će Bajram proslaviti u radosti i sreći, te da će biti obilježen toplim emocijama kojima je ispunjen porodični dom i spoznajom da se upravo tu, među svojim najmilijim nalaze temelji ljudske snage, izdržljivosti i energije za borbu sa svim životnim izazovima.

‘’Vjerujem da je protekli mjesec Ramazana bio prilika da se u iskušenju preispitaju vlastite misli i odluke i u Božijim porukama nađe prava mjera koja će najispravnije vrednovati lične postupke. Preispitujući sebe, čovjek prepoznaje praštanje, razumijevanje i spremnost na prihvatanje drugačijeg čime se afirmišu najviše društvene vrijednosti na kojima je zasnovan i jedino moguć život svih pripadnika zajednice’’, stoji u čestitki predsjednika Narodne skupštine.

Uvjeren je da će širenje pozitivnih ideja i inicijativa naići na plodno tlo u cijeloj zemlji te da će duh tolerancije i uzajamnog poštovanja donijeti svim našim građanima više ličnog zadovoljstva, kao i ljepšu i perspektivniju budućnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije