Društvo

Radojičić: Razumijevanje i poštivanje razlika - temelji zdravog društva

Radojičić: Razumijevanje i poštivanje razlika - temelji zdravog društva
Radojičić: Razumijevanje i poštivanje razlika - temelji zdravog društva

BANJALUKA - Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Igor Radojičić istakao je danas da spremnost na razumijevanje i poštovanje razlika čine temelje zdravog i naprednog društva kojem su svi posvećeni.

"Izražavam nadu da će Vaskrs donijeti obilje radosti i prijatnih trenutaka u toplom porodičnom domu, podsjećajući nas da u tradicionalnom duhu, miru i ljubavi prema bližnjima i svim ljudima dobre volje nalazimo istinsku sreću i zadovoljstvo", navodi se u čestitki koju je Radojičići uputio povodom Vaskrsa, najvećeg hrišćanskog praznika.

Radojičić je čestitku uputio njegovoj svetosti patrijarhu srpskom Irineju, mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju, episkopima, sveštenstvu, monaštvu i vjernicima Srpske pravoslavne crkve u BiH i Republici Srpskoj, kao i svim građanima, saopšteno je iz kabineta predsjednika parlamenta Srpske.

"U prazničnim danima u kojima slavimo život i pobjedu dobra nad svakim zlom, novu nadu i snagu pruža nam svijest da u tami uvijek ima svjetlo koje nam obasjava ispravan put koji nas, uprkos iskušenju i teškoćama s kojima se svakodnevno suočavamo, vodi u ljepšu budućnost", ističe se u čestitki.

U nedjelju, 20. aprila pravoslavni hrišćani proslaviće Vaskrs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije