Društvo

Smanjenje oblačnosti, temperatura do 24

Smanjenje oblačnosti, temperatura do 24
Smanjenje oblačnosti, temperatura do 24

BANJALUKA –Danas u Bosni i Hercegovini više oblačnosti prije podne. Poslije podne postepeno smanjenje oblačnosti. Prije podne slaba kiša u sjevernim, centralnim i istočnim područjima Bosne. Poslije podne slabi kratkotrajni lokalni pljuskovi u većem dijelu zemlje.

Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 17 i 24°C.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini će preovladavati sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Od sredine dana prema večernjim satima slabi lokalni pljuskovi su mogući u zapadnim i centralnim područjima zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, na jugu zemlje od 10 do 14°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 21 i 26°C.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka između 6 i 11°C, na jugu zemlje od 10 do 15°C. Najviša dnevna temperatura zraka između 24 i 29°C.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije