Društvo

Sutra nestabilno vrijeme

Sutra nestabilno vrijeme
Sutra nestabilno vrijeme

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti nestabilno vrijeme, više sunčanog vremena biće prije podne, a kratkotrajna kiša ili lokalni pljuskovi nastupiće od sredine dana, saopštili su meteorolozi.

U Republici Srpskoj jutro će biti malo svježije i pretežno vedro, a oko rijeka i po kotlinama ponegdje se očekuje magla. Tokom dana biće malo toplije i pretežno sunčano vrijeme uz razvoj oblaka.

Popodne će biti nestabilno, uz povremenu kišu i pljuskove koji će se javiti prvo na jugu i jugoistoku, a kasnije ponegdje i u Krajini. Duvaće vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Najniža jutarnja temperatura biće uglavnom između četiri i devet, na jugu zemlje od devet do 13, a najviša dnevna temperatura pretežno između 17 i 23 stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura vazduha u 14.00 časova: Gacko, Han Pijesak 13, Sokolac 14, Foča 15, Srbac, Srebrenica 16, Drinić, Mrkonjić Grad, Rudo 17, Krupa na Uni, Novi Grad, Sarajevo, Ribnik, Zvornik, Višegrad 18, Bijeljina, Bugojno, Nevesinje, Šipovo 19, Bileća, Bihać, Livno, Tuzla 20, Prijedor, Trebinje, Banjaluka, Doboj 21, Zenica 22, Mostar 25 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije