Društvo

Sutra sunčano i toplije

Sutra sunčano i toplije
Sutra sunčano i toplije

SARAJEVO - U većem dijelu Republike Srpske i Federacije BiH sutra se očekuje pretežno sunčano vrijeme, sa najvišom dnevnom temperaturom vazduha od pet do deset, na jugu od 11 do 14 stepeni Celzijusovih.

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, jutro će biti hladno uz slab mraz, a na sjeveru i istoku oko rijeka i po kotlinama moguća je česta pojava magle.

Jutarnja temperatura vazduha od minus šest do minus jedan, na jugu od minus dva do četiri stepena Celzijusova, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana pretežno sunčano uz malu oblačnost i malo toplije, dok će se u pojedinim predjelima magla i niski oblaci zadržavati i tokom dana i biće hladnije.

Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera, u Hercegovini sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo sunčano, a po kotlinama u centralnim i istočnim područjima prije podne bilo je magle ili niske oblačnosti.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Srbac, Bijeljina, Doboj i Gradačac minus dva, Rudo, Prijedor i Sanski Most minus jedan, Foča, Banjaluka, Bjelašnica i Srebrenica jedan, Višegrad, Bihać, Ivan-sedlo, Sarajevo i Zenica dva, Gacko i Tuzla tri, Bugojno, Jajce i Sokolac četiri, Mrkonjić Grad, Nevesinje i Šipovo pet stepeni Celzijusovih.

U Ribniku je u 13.00 časova izmjerena temepratura vazduha od šest stepeni Celzijusovih, Bileći, Čemernu, Han Pijesku, Kalinoviku, Mrakovici, Goraždu i Livnu sedam, Drvaru i Mostaru devet, Trebinju deset, Kupresu, Neumu i Stocu 11 i Čapljini 12 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije