Društvo

Sutra sunčano, temperatura do 31 stepen

Sutra sunčano, temperatura do 31 stepen
Sutra sunčano, temperatura do 31 stepen

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će preovladavati toplo i pretežno sunčano vrijeme, sa malom do umjerenom oblačnošću tokom jutra na istoku, a popodne i na zapadu.

Jutarnja temperatura od deset do 16, na jugu od 16 do 21, a najviša dnevna od 22 do 27, na jugu od 26 do 31 stepen Celzijusov. 

Prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske, ujutru će na istoku biti oblačno, a u ostalim predjelima pretežno sunčano, dok je oko rijeka i po kotlinama ponegdje moguća prolazna sumaglica i magla. 

Tokom dana će biti toplije i pretežno sunčano vrijeme. 

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. 

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom u centralnim područjima. Nešto manje oblačnosti i sunčanije bilo je na jugu, zapadu i sjeverozapadu. 

Temperatura u 14.00 časova: Bjelašnica osam, Čemerno 15, Han Pijesak i Kalinovik 17, Gacko, Kupres i Sokolac 19, Mrakovica 20, Nevesinje i Sarajevo 21, Mrkonjić Grad, Foča, Srebrenica i Tuzla 22, Rudo, Bugojno, Goražde, Gradačac, Livno i Zvornik 23, Ribnik, Doboj, Drvar, Jajce i Sanski Most 24, Bijeljina i Višegrad 25 stepeni Celzijusovih.

U Srpcu, Bileći, Novom Gradu, Banjaluci, Bihaću, Prijedoru i Zenici u 14.00 časova izmjereno je 26, Neumu i Trebinju 28, Mostaru 29, te Stocu i Čapljini 30 stepeni Celzijusovih. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije