Društvo

Traje humanitarna akcija za Radetiće: Samohrana majka i djeca dobili koze

Traje humanitarna akcija za Radetiće: Samohrana majka i djeca dobili koze
Foto: Ilustracija | Traje humanitarna akcija za Radetiće: Samohrana majka i djeca dobili koze

LAKTAŠI - Maja Radetić, samohrana majka četvoro djece iz Laktaša, čija je najveća želja da ima koze i kravu kako bi djeci mogla da obezbijedi sir i mlijeko i tako im osigura egzistenciju, dobila je na poklon dvije koze od donatora koji su željeli ostati anonimni.

Predstavnici Fondacije "Humana Srpska" Banjaluka ističu da se ova samohrana majka, koja ne prima alimentaciju, odlučila za život na selu te da se ona i njena djeca nadaju da će im uz pomoć dobrih ljudi u domaćinstvo stići i krava. Humanitarna akcija se nastavlja kako bi bila kupljena krava Maji i njenoj djeci.

"Odjeća i obuća nam nisu potrebne, ali dobro bi nam došli brašno i svinja prasilica. Nije mi želja da živim od humanitarne pomoći u vidu pašteta i salama nego da svojim radom i uzgojem koza i krave svojoj djeci obezbijedim hranu", navodi ova majka.

Iz Fondacije pozivaju sve ljude koji žele pomoći majci četvoro Radetića da spremno dočeka zimu i svojim radom u domaćinstvu obezbijedi egzistenciju mališanima, da materijalne donacije dostave u prostorije Fondacije "Humana Srpska" Banjaluka, a novčane donacije za kupovinu svinje i krave na žiro račun Fondacije u NLB banci na broj računa 5620998136875370 uz naznaku za Radetiće.

Donacije putem platnih kartica mogu se uplatiti direktno na internet stranici Fondacije ili putem PayPala.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije