Društvo

Treće kolo Trk lige u nedjelju: Trka za pomoć humanitarnim udruženjima

Treće kolo Trk lige u nedjelju: Trka za pomoć humanitarnim udruženjima
Foto: N.N. | Treće kolo Trk lige u nedjelju: Trka za pomoć humanitarnim udruženjima

BANJALUKA - Trkački rekreativni klub u nedjelju s početkom u 10 časova u parku "Mladen Stojanović" organizuje treće kolo Trk lige s humanitarnim karakterom.

Učesnici, kao i u prva dva kola, trče za podršku i pomoć radu Humanitarnog udruženja "Budimo ljudi", Udruženja samohranih roditelja "Ponos", Udruženja za pomoć licima s autizmom "Djeca svjetlosti" i Centra za podršku porodicama djece i osoba s poteškoćama "Dajte nam šansu - Zvjezdice".

Svaki učesnik koji je učestvovao u prva dva kola već je dobio humanitarni broj po svom izboru, a uplata za treće kolo je minimum pet KM.

"Svaka trka je revijalnog, a ne samo takmičarskog karaktera i otvorena je za sve građane koji bi možda željeli i da prehodaju distancu od pet kilometara ili koja njima odgovara", kazali su u ovom klubu. Dodali su da je prva trka održana u septembru, a nakon oktobarske i novembarske, trke su planirane i u decembru i februaru.

"Plan je da se nova Trk liga nastavi na proljeće sve do juna", kažu u Klubu.

Dužina staze za djecu je 200 i 400 metara, a za odrasle pet kilometara. Na kraju svakog kola pobjednike očekuju pokloni, a najbolje pehari na kraju lige.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije