Društvo

Tri dresa donijela 2.850 evra za liječenje dječaka

Tri dresa donijela 2.850 evra za liječenje dječaka
Foto: Velibor Tripić | Tri dresa donijela 2.850 evra za liječenje dječaka

BANJALUKA - Poznati banjalučki fizioterapeut Boris - Vrle Vrhovac prodao je tri dresa za nastavak liječenja 11-godišnjeg dječaka iz Banjaluke, koji je hitno morao na operaciju oka.

Dresovi tri širom svijeta poznata sportska asa donijela su 2.850 evra.

"Noletov (Novak Đoković) dres je plaćen 1.100 evra, a čovjek koji ga je kupio ne želi da se eksponira, tako da moli za privatnost, isto je i za Bogdana Bogdanovića, a njegov dres je dostigao cijenu od 750 evra, jedino što mogu reći je da je kupac iz Banjaluke. Na kraju dres Nemanje Matića je otišao u Srbiju, u Sremsku Kamenicu, Igoru Miroviću, a plaćen je 1.000 evra", kaže Vrle za "Nezavisne".

Inače, dječak je, kaže Vrle, stabilno,  trenutno je kući, a 22. januara ima ljekarsku kontrolu i tada će se odlučiti kada je druga operacija.

Vrle kaže da ipak nije zadovoljan postignutim cijenama na aukciji dresova.

"Neka svi izvine, ali lično nisam zadovoljan jer mislim da takvi eksponati vrijede mnogo više. Možda sam nerealan poznajući ekonomsku situaciju u zemlji. Ja stalno radim te aukcije i licitacije, prodajem dresove i opremu poznatih obično preko sajta Limundo pod stavkom Humanitarne akcije, jer sam jedan od osnivača fondacije u Beogradu "Zajedno za život", tako će biti i ubuduće", kaže Vrle.

Vrle navodi da mu najteže pada to što imamo toliko jakih kompanija, a rijetko kada se odluče da kupe neki dres ili nešto drugo od sportske opreme i tako pomognu humanitarnu akciju.

"Za mene moji eksponati nemaju cijenu, ali nekome je taj novac hitno potreban", istakao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije