Društvo

Tročlana porodica iz Kaknja treba pomoć

Tročlana porodica iz Kaknja treba pomoć
Tročlana porodica iz Kaknja treba pomoć

KAKANJ - Tročlana porodica Gafurović iz Kaknja moli za pomoć dobre ljude, koji im mogu obezbijetiti hranu ili bilo kakvo zaposlenje.

Lejlis Gafurović (22) koji živi sa bolesnom majkom te sestrom rekao je za bh. novinsku agenciju Patria kako su prije nekoliko dana njegova porodica i on ostali bez krova nad glavom, nakon što su morali napustiti stan u Kaknju kojeg su iznajmljivali.

Gafurović je rekao da je njegov otac ovisnik o alkoholu, te da im je vlasnik otkazao stan zbog toga, nakon čega su završili na ulici.

''Otac je otišao svojim putem a mi svojim. Nažalost, porodica i ja nemamo sada od čega živjeti'',  rekao je ovaj mladić.

Opštinske vlasti iz Kaknja ponudile su u ponedjeljak ovoj porodici alternativni smještaj, a angažovali su i Službu za socijalni rad, koja treba da ocijeni o kojoj kategoriji ljudi se radi, te na koji način zajednica može pomoći ovim nesretnim ljudima.

Lejlis je rekao da je sada njegova jedina želja da pronađe neki posao, od kojeg bi mogao hraniti sestru i majku, piše Patria.

Lejlisa Gafurovića možete kontaktirati na broj telefona 066 327 111.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije