Društvo

Tuzla BINGO CITY proslavio prvi rođendan

Tuzla BINGO CITY proslavio prvi rođendan
Foto: N.N. | Tuzla BINGO CITY proslavio prvi rođendan

Tuzlanski Bingo city centar danas je obilježio prvu godišnjicu rada. Tim povodom pripremljen je niz zanimljivih sadržaja za sve kupce i posjetioce.

Bingo city centar prostire se na 45 hiljada metara kvadratnih. Nudi više od pedeset brendova, kino dvoranu, kuglanu, šoping centre, kafiće, restorane i brojne druge sadržaje. Centar čine tri etaže. Kupcima nudi  asortimane poznatih regionalnih i internacionalnih brendova, kao što su Zara, Sport Vision, Koton, Terranova, Svarovski, Tom Tailor, dm, itd.

"Moram reći da smo jako zadovoljni i da je Bingo city centar postao regionalni centar dobrog šopinga i dobre zabave. Nama je bitno da su kupci i zakupci zadovoljni i imamo dobar feedback. Obzirom da mi pratimo ono sto se dešava u svijetu, a pratimo i potrebe naših kupaca,  imamo u planu i značajno proširenje ali pričat ćemo kada bude za to vrijeme", kazala je Lidija Tomić, menadžerica Centra.

Za sve posjetioce pripremljena su  posebna sniženja na širok asortiman proizvoda i brojne animacije u samom centru, od besplatnih igraonica za djecu, preko video i slatkog kutka. Posjetioce je zabavljala glumica, vokalistica, historičarka umjetnosti, mlada Ina Hamzić, te naši mladi talenti Armin Dedić i Mirza Selimović.

"Drago mi je da imam priliku prvi puta sarađivati sa Bingom i što su ovaj prostor oživjeli ovim centrom. Drago mi je da radim ovaj rođendan sa kolegama", rekao je Mirza Selimović. 

S njim se složila i Ina Hamzić.

"Inače sam izdala drugi spot za pjesmu 'Tim za nebo'  tako da je ovo lijepa prilika da ispromovišem pjesmu na rođendanu Binga", rekla je Ina.

Armin Dedić, muzičar, također nije krio zadovoljstvo što je dio slavlja prvog rođendana ovog velikog centra.

"Ja sam imao već saradnju sa Bingom, oni su mi bili sponzori za spot, a što se tiče šopinga, ovdje sam svake sedmice", pojasnio je mladi muzičar.

Sve trgovine u BINGO City Centru povodom prvog rođendana centra su pripremile i odlične popuste, koji idu i do 50 odsto. Rođendan je bio prava prilika da, pored dobre zabave, posjetioci pronađu za sebe komad odjeće, obuće i asesoara, ali i igračke za djecu, kozmetiku, knjige, proizvode za domaćinstva, a sve to po vrlo povoljnim cijenama u nekoj od brojnih trgovina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije