Društvo

U "Trci za Mariju" prikupljeno 3.265 KM

U "Trci za Mariju" prikupljeno 3.265 KM
U "Trci za Mariju" prikupljeno 3.265 KM

BRČKO – Za liječenje petogodišnje Marije Đurđić iz Brčkog prikupljeno je 3.265 maraka od uplata učesnika trke zadovoljstva koja je u okviru programa "Vidovdanske trke 2015" imala humanitarni karakter.

"Takmičari su uplatili 3.210 KM, a 55 KM su priložili članovi AK `Badovinci` iz Srbije koji su nastupili u `Trci za Mariju`, kako smo nazvali ovu humanitarnu takmičarsku disciplinu", rekao je danas na konferenciji za novinare direktor "Vidovdanske trke 2015" Borislav Đurđević.

Organizatori "Vidovdanske trke" potpisali su ugovor o preuzimanju donacije sa Marijinim roditeljima Slobodankom i Željkom Đurđić, koji su zahvalili organizatorima humanitarne trke i svim učesnicima za iskazanu plemenitost.

Đurđević je ocijenio da je ove godine "Vidovdanska trka" premašila očekivanja, kako u pogledu broja učesnika, tako i u pogledu postignutih rezultata.

On je zahvalio javnim preduzećima "Komunalno Brčko" i "Putevi Brčko" za izvršene poslove u pripremi takmičarske staze, a posebno Policiji distrikta koja je, kako je istakao, sve obaveze iz svoje nadležnosti obavila na visokom profesionalnom nivou. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije