Društvo

U subotu kiša u nižim, a snijeg u višim predjelima

U subotu kiša u nižim, a snijeg u višim predjelima
U subotu kiša u nižim, a snijeg u višim predjelima

SARAJEVO - Na jugu i jugozapadu Republike Srpske i Federacije BiH sutra će biti oblačno sa slabom kišom u nižim krajevima, i slabim snijegom u višim područjima.

Kiša će kasnije popodne ponovo početi na jugu i zapadu, a tokom noći padavine će zahvatiti i ostale krajeve.

Kiša će padati u nižim, a snijeg u višim predjelima.

U Hercegovini će u noći biti i obilnijih padavina, saopšteno je iz Hidrometeorološkog zavoda Republike Srpske.

Vjetar slab do umjeren, južnog i jugozapadnog smjera, krajem dana u skretanju na sjever.

Najniža jutarnja temperatura vazduha biće između minus pet i nula stepeni, na jugu od nula do četiri stepena Celzijusova. Najviša dnevna temperatura između dva i osam stepeni Celzijosovih, na jugu od sedam do 11 stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 1. februara, biće malo hladnije i oblačno, sa slabim padavinama. Padaće uglavnom snijeg, a na jugu i u Semberiji i dalje kiša, prema večeri snijeg i u Semberiji.

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH danas je bilo oblačno sa kišom, na planinama sa snijegom, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Temperatura u 13 časova: Bjelašnica minus četiri stepena, Čemerno nula, Han Pijesak dva, Kalinovik, Mrakovica, Gacko i Kupres tri, Drinić i Ivan-sedlo četiri, Mrkonjić Grad i Nevesinje pet, Sarajevo, Ribnik, Foča i Srbac šest, Novi Grad i Livno sedam, Bileća, Bugojno, Jajce i Prijedor osam, Drvar, Goražde, Sanski Most i Zenica devet stepeni Celzijusovih.

U Višegradu, Bihaću, Bijeljini, Gradačacu i Mostaru u 13 časova izmjereno je 10 stepeni Celzijusovih, u Rudom 11, Stocu 12, a u Doboju i Tuzli 13 stepeni Celzijusovih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije