Društvo

Vlada Srpske danas o izmjenama Zakona o sudovima

Vlada Srpske danas o izmjenama Zakona o sudovima
Vlada Srpske danas o izmjenama Zakona o sudovima

Vlada Republike Srpske danas će razmatrati Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o sudovima Srpske.

Vlada će razmatrati informaciju o realizaciji Strategije razvoja obrazovanja Republike Srpske za period 2010-2014. godina, kao i informaciju o realizaciji Strategije razvoja kulture Srpske za period 2010-2015. godina.

Pred ministrima će biti informacija o radu i finansiranju predstavništava Srpske u inostranstvu u prošloj godini, te informacija o predloženim programima i planovima rada sa finansijskim planovima predstavništava Republike u inostranstvu za ovu godinu.

Na predloženom dnevnom redu je Prijedlog uredbe o izmjeni Uredbe o postupku za dodjelu i prestanak statusa udruženja od javnog interesa, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose s javnošću.

Za današnju sjednicu predviđeno je razmatranje informacije o realizaciji obaveza prema Protokolu o finansiranju projekta "Projektovanje, izgradnja i opremanje Nove bolnice u Bijeljini", koji je zaključen između Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite i opštine Bijeljina.

Prem ministrima će biti informacija o procesu identifikacije nestalih lica pri Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Na predloženom dnevnom redu je izvještaj o radu Savjeta za razvoj visokog obrazovanja i osiguranja kvaliteta za period od jula do decembra prošle godine, kao i izvještaj o radu Savjeta za đecu Republike Srpske za prošlu godinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije