Društvo

Završena sanacija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo

Završena sanacija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo
Foto: Ilustracija | Završena sanacija na Klinici za ginekologiju i akušerstvo

BANJALUKA - Rekonstrukcija mokrog čvora na Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra RS ima, iz higijenskih razloga, neprocjenjiv značaj i za majku i za bebe, istakla danas Dragica Draganović, šef porodilišta na ovoj klinici, povodom završetka radova na sanaciji kupatila.

"Osim ovih radova, izvršena je rekonstrukcija i porođajnog boksa. Svi radovi su urađeni u rekordnom roku, što nama mnogo znači jer smo morali raspodijeliti sve porodilje po drugim odjeljenjima i radili smo u otežanim uslovima", navela je Draganovićeva.

Zahvalila je ispred cijelog osoblja Ginekološkoakušerske klinike, koja je jedna od najvećih ustanova ovog tipa u RS, NLB banci na humanoj ideji i pomoći.

"U sklopu aktivnosti društvene odgovornosti, koju imamo prema sredinama u kojima poslujemo, sasvim je prirodno da učestvujemo i u humanitarnim aktivnostima. Učestvovali smo sa donacijom koja je omogućila sanaciju sanitarnih čvorova u ovoj jedinici", rekao je Radovan Bajić, predsjednik Uprave NLB banke.

Takođe, oni su se odlučili darovati majke koje su se porodile 21. ovog mjeseca poklon bonom u iznosu od 200 KM povodom rođenja djeteta.

"Drago nam je da se rodilo 15 beba, što je iznad prosjeka, a nadamo se da će sljedeći put kad dođemo biti još više, bar 20 beba", rekao je  Bajić.

NLB banka Banjaluka je povodom obilježavanja 20 godina svog rada prethodne godine uručila ček u vrijednosti od 15.000 KM kao donaciju za sanaciju kupatila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije