Društvo
 • Sutra promjenljivo oblačno

  Sutra promjenljivo oblačno

  Srna - 06.09.2014 16:01

  BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti promjenljivo oblačno vrijeme sa povremenom kišom i dnevnom temperaturom od 18 do 28 stepeni Celzijusovih.

 • Neophodna sanacija korita Drinjače

  Neophodna sanacija korita Drinjače

  Srna - 06.09.2014 13:44

  ŠEKOVIĆI - Ministar poljoprivede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske Stevo Mirjanić izjavio je danas da će do 10. oktobra biti pripremljena projektna dokumentacija i započeta procedura tendera za izbor izvođa radova za sanaciju i regulaciju korita rijeke Drinjače u opštini Šekovići, da bi se najkasnije do kraja godine moglo krenuti u realizaciju ovog značajnog projekta.

 • Višak vode završio u ribnjaku

  Višak vode završio u ribnjaku

  Srna - 06.09.2014 10:41

  BROD - Otvaranjem ustave u Lužanima kod Broda uspješno je riješen problem velike količine bujičnih i oborinskih voda, tako što je višak pušten u ribnjak u Sijekovcu.

 • Republika Srpska ponudila pomoć u spašavanju rudara u Zenici

  Republika Srpska ponudila pomoć u spašavanju rudara u Zenici

  N.N. - 05.09.2014 22:15

  Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik ponudio je svaku vrstu pomoći Srpske u spašavanju rudara u jami Raspotočje Rudnika mrkog uglja Zenica.

 • Cvijanovićeva uputila telegram saučešća Nikšiću

  Cvijanovićeva uputila telegram saučešća Nikšiću

  Srna - 05.09.2014 20:19

  BANJALUKA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović uputila je telegram saučešća predsjedniku Vlade Federacije BiH /FBiH/ Nerminu Nikšiću, povodom tragedije u Rudniku mrkog uglja Zenica.

 • Rijeke prijete, problemi na putevima

  Rijeke prijete, problemi na putevima

  J. Dragojević, D. Tovilović - 05.09.2014 20:03

  BANJALUKA - Pojedine rijeke u RS izlile su se u petak na puteve, a zbog kiše koja pada od početka sedmice pojedine opštine i gradovi proglasili su redovne mjere odbrane od poplava.

 • Roditeljska kuća umjesto bolnice

  Roditeljska kuća umjesto bolnice

  N. Vidačković - 05.09.2014 19:04

  BANJALUKA - Prilikom liječenja mog djeteta od leukemije i boravka u Beogradu proveli smo duži period u Udruženju roditelja djece oboljele od malignih bolesti "Zvončica" koje funkcioniše pri Institutu za majku i dijete i tih dana smo shvatili koliko nam je njihova pomoć značila i čvrsto smo odlučili da i mi osnujemo nešto slično u RS.

  Foto
 • Bogdanić: Institut za javbno zdravstvo važna ustanova

  Bogdanić: Institut za javbno zdravstvo važna ustanova

  Srna - 05.09.2014 15:18

  BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Dragan Bogdanić izjavio je prilikom posjete Institutu za javno zdravstvo Srpske da je ovo važna zdravstvena ustanova, kojoj se možda i neopravdano pridaje manja pažnja.

 • U Kumboru ljetovalo 1.695 djece

  U Kumboru ljetovalo 1.695 djece

  Srna - 05.09.2014 15:12

  BIJELJINA - U Kumbor je jutros otputovala 13. smjena učesnika projekta "Socijalizacija djece Republike Srpske - 2014", čime se završava ovogodišnja realizacija projekta u kojem je učestvovalo više od 2.000 lica, saopšteno je iz Javnog fonda za dječiju zaštitu Republike Srpske.

 • Smanjiti brzinu plovidbe na Savi

  Smanjiti brzinu plovidbe na Savi

  Srna - 05.09.2014 15:09

  BANJALUKA - Kapetanija pristaništa Brčko upozorila je sve učesnike u plovidbi da, zbog naglog porasta vodostaja Save, plove smanjenom brzinom i sa povećanim oprezom, posebno na dionicama na kojima je oštećen nasip u maju.

 • Tomaš: Pronaći adekvatane očne protetičare

  Tomaš: Pronaći adekvatane očne protetičare

  Srna - 05.09.2014 12:52

  BANJALUKA - Fond zdravstvenog osiguranja Republike Srpske pokušaće da usluge iz oblasti očne protetike i okuloplastične-rekonstruktivne hirurgije ugovori sa nekom zdravstvenom ustanovom van Srpske, ako Klinički centar Banjaluka ne uspije naći adekvatan kadar, izjavio je direktor Fonda Darko Tomaš.

 • Vodostaj Vrbasa i Vrbanje u opadanju, Sana u blagom porastu

  Vodostaj Vrbasa i Vrbanje u opadanju, Sana u blagom porastu

  Srna - 05.09.2014 10:39

  BANJALUKA - Kiša koja je padala prethodnih dana uzrokovala je porast vodostaja rijeka u Republici Srpskoj.

 • U prekidu put prema Bišćanima

  U prekidu put prema Bišćanima

  Srna - 05.09.2014 10:37

  PRIJEDOR - Vodostaj rijeke Sane u Prijedoru iznosi 433 centimetra, što je za 13 centimetara više od kritične tačke, a put Prijedor - Bišćani je u prekidu i saobraćaj se odvija alternativnim pravcem.

 • Gubitaš naručio deset polovnih autobusa

  Gubitaš naručio deset polovnih autobusa

  A. Šišić - 05.09.2014 08:44

  SARAJEVO - Kantonalno javno komunalno preduzeće (KJKP) GRAS Sarajevo, čiji je gubitak zbog loše poslovne politike i nebrige kantonalnih vlasti dostigao čak 130 miliona KM, nedavno je naručilo deset zglobnih autobusa za gradski saobraćaj, ali bi problem mogla da predstavlja činjenica što je riječ o polovnim vozilima.

 • Mještani proveli noć kraj nasipa

  Mještani proveli noć kraj nasipa

  Nikola Vidačković - 04.09.2014 20:45

  BANJALUKA, ČELINAC - Većina stanovništva koje živi u blizini rijeke Vrbanje provela je noć na nasipu na lokaciji Crni vir u banjalučkom naselju Česma, osmatrajući situaciju i strahujući da će popustiti pred udarima vode, ovako počinje priču mještanin Česme Stevo Bajić.

              10              

Newsletter

Registrujte se na besplatni newsletter.

Svako jutro najvažnije vijesti.

Upišite vašu e-mail adresu:

Delivered by FeedBurner

Mali oglasi

Predajte male oglase putem mobilnog telefona 065 1314! Uputstvo.