Ex -Yu

"Afera Loto": Dobitna kombinacija, iz bubnja u zatvor

"Afera Loto": Dobitna kombinacija, iz bubnja u zatvor
"Afera Loto": Dobitna kombinacija, iz bubnja u zatvor

Ako je bilo krivičnog djela u vezi sa izvlačenjem brojeva u igri Loto, svi odgovorni će snositi posljedice, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić, navodeći da je stanje u Državnoj lutriji i dalje katastrofalno.

“Vidim da je jutros Tužilaštvo reagovalo, da policija radi svoj posao. Ako je bilo bilo kakvog izvršenja krivičnog dela, ti ljudi će da odgovaraju u skladu sa zakonom, jer za takvo rušenje poverenje sledi ozbiljna odgovornost i nema velike filozofije. Svi koji su u tome učestvovali zna se gde će da putuju i gde će određeno vreme da provedu”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare odgovarajući na pitanje u vezi sa sumnjom u regularnost izvlačenja brojeva u posljednjem kolu igre Loto.

“Put do zatvora je vrlo kratak”, rekao je Vučić, navodeći da je užasno ljut na sebe što i u Lutriju nije uvedeno nešto poput Er Srbije, odnosno 51 odsto državnog vlasništva ili 49 odsto našeg menadžmenta.

Vučić je rekao i da je pogrešio što je godinu dana slušao one ljude oko sebe koji su pričali kako neko drugi hoće da krade, a u stvari smo sve vrijeme potkradali sami sebe.

“Sad je kraj celoj toj priči i sad idemo u modernizaciju, uvođenje i stranog partnera. Niko više neće da sumnja u svoju državu, biće nagrade neuporedivo veće  u budućnosti, baviće se time na ozbiljan način i niko nikada više neće da sumnja u svoju državu”, naveo je Vučić. 

(Vijesti.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije