Ex -Yu

Autobus udario u banderu, vozač proletio kroz šoferšajbnu

Autobus udario u banderu, vozač proletio kroz šoferšajbnu
Foto: Screenshot | Autobus udario u banderu, vozač proletio kroz šoferšajbnu

Saobraćajna nezgoda dogodila se rano jutros na kružnom toku Slavija u Beogradu, kada se autobus privatnog auto-prevoznika sa linije 47 zabio u banderu.

Prema prvim informacijama povrijeđen je vozač (60), koji je prevezen u Urgentni centar na reanimaciju.

Prema nezvaničnim informacijama riječ je o autobusu noćnog prevoza, a nezgoda se dogodila u ranim jutarnjim časovima. Srećom, niko od putnika nije povrijeđen, dok lokva krvi na licu mjesta svedoči o povredama koje je zadobio vozač.

"Naš vozač A.Č. (1958) je upravljao vozilom. Vozilo je novo, pre mesec dana registrovano, tehnički ispravno. Vozač je zaposlen duže vreme, nikada nismo imali problema sa njim, to je zaista jedan divan i pošten covek. I mi smo šokirani ovim sto se dogodilo, to je linija 47 noćnog prevoza. Čekamo detalje istrage", kaže Drago Tošić, ispred Konzorcijuma privatnih prevoznika.

Kako nezvanično saznaje Blic, vozač je izleteo kroz šoferšajbnu, koja je potpuno uništena.

"Do nezgode je došlo jutros u 06:26 sati, nakon čega je vozač autobusa - muškarac star 55 godina - s povredom glave i otvorenim prelomom desne potkolenice, u svesnom stanju, prevezen u Urgentni centar na renimaciju", rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije