Ex -Yu

Bandić hoće u premijersku fotelju

Bandić hoće u premijersku fotelju
Bandić hoće u premijersku fotelju

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić gostovao je u emisiji Tema dana na gdje je komentarisao aktualne političke događaje te otkrio vlastite planove.

Komentarišući rast BDP-a, Bandić je istakao kako je stopa nezaposlenosti u Zagrebu duplo manja nego u ostatku Hrvatske.

„Nismo ni s tim zadovoljni. Mene brinu Vukovar, Lika i takvi krajevi. Ne mogu biti sretan ako je samo u Zagrebu dobro, nema tu sreće. To je zadaća buduće vlasti da donese strategiju ravnomjernog razvoja Hrvatske, kazao je Bandić.

Upitan je li Milanović uspješan premijer Bandić je odgovorio kako je njegova vlada 'tri godine ćorila i sad 6 mjesece pojačavaju pred izbore'.

„Neka presude građani. Svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Ovo što su tri i po godine radili ne ulijeva povjerenje. Mi na izbore idemo s građanima, koji su nam pravi koalicijski partner i nitko bez nas neće moći formirati buduću Vladu, rekao je Bandić.

Otkrio je kako se u budućnosti vidi u svakoj ulozi u kojoj može doprinijeti Hrvatskoj pa tako i onoj premijerskoj.

„Pa ako kroz 16 godina i pet mandata nisam potvrdio reference da budem budući premijer Hrvatske, pa ko je onda to napravio. Niko u Hrvatskoj nije dobio dva mandata na čelu Hrvatske. Ja imam 5 mandata kao gradonačelnik. Bez mene neće moći formirati vlast. Spreman sam biti premijer“, rekao je Bandić.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije